Organiseer uw eigen Proefrondje!

Organiseer uw eigen Proefrondje!

Organiseer uw eigen Proefrondje !

Komend weekeinde stond de 15e editie van het Kiwanis Proefrondje op de planning. Al eerder hebben wij besloten om, vanwege de huidige situatie, het Proefrondje te verschuiven naar een nieuwe datum. Uiteraard is een Proefrondje niet mogelijk zonder de brede steun van de lokale restaurants. Het zal niemand ontgaan zijn, dat door de sluiting van de horeca sector deze ondernemers zware tijden doormaken.

Vandaar dat wij hen een steuntje in de rug willen geven en u willen uitnodigen om komend weekend – of op enig ander moment in de komende periode - uw eigen Proefrondje te organiseren. Dit kan door online een bestelling te plaatsen bij Steakhouse Seven (www.restaurantseven.nl), bij Zeste (www.restaurantzeste.nl) of bij Gedurfd (www.gedurfdkoffiebar.nl).

Uiteraard willen wij ook de ondernemers en keukenbrigade’s van Mart 9, De Borgh en Van der Hooft een hart onder de riem steken. Helaas zullen wij het nog een tijdje zonder de lekkernijen van deze restaurants moeten doen, omdat hun restaurants tot in ieder geval 6 april a.s. gesloten zijn.

Natuurlijk vragen wij u om ook bij deze actie, de spelregels zoals gecommuniceerd door de overheid en door de genoemde restaurants in acht te nemen.

Deel deze post