Proefrondje 2020 VERZET

Proefrondje 2020 VERZET

Kiwanis Proefrondje wordt verplaatst naar nieuwe datum!

Door alle Corona maatregelen gaat de 15e editie van het Kiwanis Proefrondje, dat gepland stond voor 29 maart a.s., niet door. De gezondheid van de deelnemers, de medewerkers van de deelnemende restaurants en onze leden – en van iedereen met wie zij contact hebben - staat ook bij ons als organisatie voorop. Wij steunen deze maatregelen volledig en hopen dat deze bij zullen dragen tot het spoedig indammen van het virus.

In samenwerking met de restaurants wordt gezocht naar een nieuwe datum. Zodra deze datum bekend is, delen wij die met alle deelnemers die zich voor het Proefrondje hebben ingeschreven. Als de nieuwe datum niet in de agenda van de deelnemers past, wordt op verzoek het inschrijfgeld terug gestort.

Iedereen die zich voor het Proefrondje heeft ingeschreven, heeft inmiddels een e-mail van onze commissie ontvangen. Mocht u om een of andere reden, deze mail niet ontvangen hebben, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen via info@kiwanismoerdijk.nl.

Wij vertrouwen op jullie begrip en zijn er van overtuigd dat jullie ook op de nieuwe datum vol enthousiasme voor het goede doel mee doet aan het Proefrondje! Maar tot die tijd: let op uzelf, zorg voor elkaar en hopelijk zien wij elkaar terug in goede gezondheid!

Deel deze post