Volcke Rally 2021 een groot succes!

Volcke Rally 2021 een groot succes!

Opbrengst gaat naar nieuwe muziekinstrumenten voor MooZ

Zondag 10 oktober hebben we de "Jaarlijkse" Volcke Rally gereden. Een rallydag georganiseerd door Kiwanis samen met JCI Valcke Rack!

Alles zat mee: de zon scheen, de anderhalve meter maatregel geldt niet meer, de auto's glommen en de mensen straalden!!

Het ochtendprogramma georganiseerd door JCI Valcke Rack bestond uit een fototocht door de prachtige streek rondom Zevenbergen. We eindigden na bijzondere sluipdoor kruipdoor routes met de nodige kuilen en hobbels in Wagenberg bij Recreatieboerderij Johan & Caroline alwaar een boeren groentensoep met broodjes werd geserveerd.

Hier werd de tussenstand bekendgemaakt: zes equips lagen duidelijk aan de leiding!

In de middag werden we getrakteerd door Kiwanis op een pittige "bolletjes-pijltjes-route". Niet alleen "bolletje-pijltje" maar ook foto's herkennen in het landschap, gekleurde paaltjes zoeken, vragen beantwoorden én het aantal spoorwegoversteken en hoe bedenk je het: straatnamen met een vogel erin was onderdeel van de missie. 

Bij de finish bij De Stad Klundert werden we musicaal onthaalt door het dweilorkest Bultse Herrie, onderdeel van Muziekvereniging Zevenbergen als dank voor de donatie van € 800,00 die deze rallydag heeft opgebracht. MooZ, het onderdeel voor de jeugd van Muziekvereniging Zevenbergen bestaande uit een Probeerorkest, waarin kinderen kennis kunnen maken met het bespelen van een instrument, en een Leerorkest voor kinderen die al bekend zijn met het bespelen van een instrument. De opbrengst van de Volcke Rally zal gebruikt worden voor de aanschaf van nieuwe instrumenten voor de jeugdleden. Voor meer informatie: muziekverenigingzevenbergen.nl/mooz/

Na het muziekale onthaal werd de prijswinnaar bekend gemaakt: Equipe "De Banaan" heeft de eerste prijs en de wisselbeker in ontvangst genomen! 

/imagecache/lg/uploads/2021/10/kiwanis-rally-005.jpg

/imagecache/lg/uploads/2021/10/kiwanis-rally-004.jpg

Deel deze post