Kiwanis Moerdijk brengt asperges rond voor het goede doel

Kiwanis Moerdijk brengt asperges rond voor het goede doel

13 mei brengen wij Asperges aan huis!

HET WITTE GOUD

Genieten dient het goede doel

 

Vanaf 12 mei: u kunt niet meer bestellen 

Menig aspergeliefhebber kijkt uit naar het witte goud en is blij dat deze typische seizoensgroente weer beschikbaar is. 13 mei brengt Kiwanis Moerdijk dagverse asperges bij u thuis, zodat u met Moederdag een heerlijke maaltijd op tafel kunt toveren én tegelijkertijd onze goede doelen steunt.
Het nuttige en het aangename verenigen is makkelijker dan u denkt!

Wij halen onze asperges rechtstreeks dagvers bij onze teler, zodat ze ook super vers in onze pakketten belanden. En dat proeft u.

U kunt kiezen uit twee pakketten: Het Aspergepakket De Luxe of Een gesealde verpakking met dagverse geschilde asperges. Het Aspergepakket De Luxe is een echte aanrader voor de aspergeliefhebbers onder ons. Het is een mooie combinatie van verse asperges met dé aspergewijn van 2023 (verkiezing Brabants Asperge Genootschap) . Mooi om cadeau te geven en om samen heerlijk van te genieten.

U kunt het aspergepakket ook als cadeau naar een alternatief adres (in de Gemeente Moerdijk) laten afgeven. Wij kunnen dan geheel gratis een handgeschreven kaartje met uw tekst toevoegen. Dit kunt u aangeven tijdens de tweede stap in het bestelproces onder het kopje extra informatie.

LET OP: WIJ BEZORGEN ALLEEN IN DE GEMEENTE MOERDIJK

Wat als u niet thuis bent?

Dan kunt u het pakket 13 mei vanaf 16.00 uur ophalen op onderstaand adres:

Molenbergstraat 15, 4761 CM Zevenbergen

Deel deze post