Een nieuwe oprit! Óók dat is Kiwanis Moerdijk

Een nieuwe oprit! Óók dat is Kiwanis Moerdijk

In dit artikel vertellen wij je hoe wij hebben bijgedragen aan een mooie oprit voor zorgboerderij de Parelhoeve in Fijnaart.

Wat een geweldige ervaring was het om mee te helpen bij de zorgboerderij Parelhoeve in Fijnaart! Dit was één van onze goede doelen voor dit jaar en we zijn er trots op dat we een verschil hebben kunnen maken voor de bewoners en de begeleiders.

De oprit van de boerderij was eigenlijk te smal voor het busje dat ze dagelijks gebruiken om boodschappen te doen, naar de dokter te gaan of gewoon een uitje te maken. Het was gevaarlijk om vanaf de dijk naar beneden te rijden en weer terug. Daarom hebben we besloten om de oprit op te knappen en te verbreden, zodat het busje weer veilig kan komen en gaan.

We hebben hard gewerkt, maar ook veel plezier gehad. We hebben kennisgemaakt met de lieve mensen die op de boerderij wonen en werken. Ze waren erg blij met onze hulp en hebben ons hartelijk bedankt. We hebben ook genoten van de prachtige omgeving en de gezellige sfeer.

We willen graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan dit project, zowel financieel als praktisch. Samen hebben we laten zien wat Kiwanis Moerdijk kan betekenen voor de lokale gemeenschap. We kijken uit naar ons volgende goede doel!

 

Deel deze post